Maskara seçmenin püf noktaları

Maskara seçerken dikkat etmeniz gerekenleri unutmayın!

Maskara seçmenin püf noktaları
Maskara seçmenin püf noktaları
GİRİŞ 18.10.2016 17:05 GÜNCELLEME 18.10.2016 17:05

Maskara ile ilgili piyasada bir çok seçenek ve marka bulunurken siz arasından sizin için hangisinin en doğru maskara olduğunu seçmek için yapmanız gerekenleri bilmenizde fayda var.

İşte maskara seçmenin püf noktaları;

• Çoğu kişinin seçimi olan klasik kalın ve sık kıllı fırçaları sizde farklı şeyleri sevmeyen biriyseniz tercih edebilirsiniz. Hem kirpiklerinizi olduğundan daha uzun ve kalın gösterir hem de kullanım açısından oldukça rahattır.

• Fırçası ince ve daha uzun olan maskaralar ise üzerilerinde topaklanmayı engellerler. Bu nedenle de sürülüşü daha kolaydır. Her bir kirpiği kavrar ve ince fırçaları ile uzatır. Kirpikleriniz daha uzun ve birbirlerinden ayırarak kıvırdığı için ise sık görünürler.

• Eğer kirpiklerinize şekil verememekten şikayetçiyseniz o zaman fırçası kıvrık olan maskaralardan kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kirpiklerinizin doğallığını bozmadan kıvıran bu maskaralar sayesinde dilediğiniz kıvrıklıkta kirpiklere sahip olabilirsiniz.

• Gözaltı kirpiklerinizde de aynı etkiyi yaratmak istiyorsanız mikro maskaraları kullanmanızı tavsiye ederiz. Minik kirpiklerinizi de kıvırarak dolgunlaştıracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir