Boya ile saç rengini açmanın yolları

Boya ile saç rengini açmanın üç çeşit yolu bulunmaktadır. Bunlar dip boyama, tüm boyama ve parçalı boyama olarak üç farklı sınıfta sizi istediğiniz saç renginize kavuşturabilir. Nasıl mı? İşte cevabı;

Boya ile saç rengini açmanın yolları
Boya ile saç rengini açmanın yolları
GİRİŞ 27.02.2012 03:40 GÜNCELLEME 27.02.2012 03:40

Öncelikle tüm boyama ile saç renginin açılması için saç analizinin yapılması gerekmektedir. Bu analiz ile boya rengi ve saçın uyumu tespit edilir. Ardından hazırlanan karışım ile boya sürme tekniğinizi orta-uç-dip olarak saçlara iyice yedirmelisiniz. Bu saç rengini açma tekniğinde en çok dikkat edeceğiniz husus ise bir bölgenin rengi açıldıktan sonra diğer bölgeye geçerek uygulama yapılması gerekmektedir. Uygulama yapıldıktan sonra saçın rengi ve derinin zarar görmemesi için sürekli kontrolünüz altında olması gerekmektedir.

Dip boyama ile saç renginin açılması tekniğinde ise yapılacak uygulama oldukça kolaydır. Karışı hazırlandıktan sonra saç diplerine sürülür ve dipler rengini aldıktan sonra bir tarak yardımı ile diplerinden uçlarına doğru taranarak tüm saçın aynı rengi alması sağlanır.

Parçalı boyama tekniği ile saç renginin açılması konusunda da tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir işlemdir. Bu işlemde saçın istediğiniz bölümlerine istediğiniz yoğunlukta karışım yani boya sürülerek beklemeniz gerekmektedir.

Kadınlaralemi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi