Balıkesir

Edincik sahası sentetik çim oluyor

11:25 27 Ağustos 2015
Edincik sahası sentetik çim oluyor

Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından çıkarılan ödenekle Balıkesir Birinci Amatör Küme takımlarından Edincikspor’un maçlarını oynadığı eski stat yerinde sürdürülen revizyon ve sentetik çim saha yapımı çalışmaları devam ediyor.

Edincikspor Kulüp Başkanı Hakkı Zakir İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Edincikspor’un tekrar vitrine çıkması için önem arz eden ve bölgede moral ve motivasyon yaratacak yeni stat ile birlikte gençlerin spora ilgi duymaları ve sosyal hayatlarının bu kapsamda geliştirmeleri planlanmaktadır.'' dedi.

İpek,  yaklaşık yarım milyon bütçe ile sürdürülen yeni stat yapımının birkaç ay içinde bitirilerek maçların oynamaya hazır hale geleceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
 

''Edincikspor Stadının yenilenmesi çalışmalarından sonra bir diğer önemli husus olan stat isminin belirlenmesi ve yetkili kurumlarımızdan önerilen ismin onayının alınması için çalışmalar başlatılacaktır. Öncelikle Edincik’te oturan vatandaşlarımıza değerli fikirleri sorulacak ve takımın gerçek sahiplerinden gelen öneriler doğrultusunda stadımızın ismi belirlenecektir.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.