Balıkesir

Şehitler anısına tenis turnuvası düzenleniyor

13:38 13 Eylül 2015
Şehitler anısına tenis turnuvası düzenleniyor

Edremit Belediyesi ve Afrodit Tenis Kulübü tarafından bu yıl "Birlikte Oynayalım" temasıyla, şehitler anısına düzenlenen turnuva, 19 Eylül'e kadar devam edecek

Edremit Belediyesi ve Afrodit Tenis Kulübü tarafından, 11 Eylül'de başlayan tenis turnuvası, bu yıl "Birlikte Oynayalım" temasıyla şehitler anısına düzenleniyor.

Afrodit Tatil Köyü kortlarında 19 Eylül'e kadar devam edecek turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, teröre karşı toplumsal birlikteliği sağlam tutarak, dimdik ayakta durmak gerektiğini söyledi.

Saka, beraber hareket etmenin çok önemli olduğunu belirterek, "Kadın, erkek, çocuk, yaşlı, hep birlikte hareket ettiğimizde terörün üstesinden daha kolay gelebiliriz" dedi.

Afrodit Tenis Kulübü Antrenörü Demir Baygın da öncelikle turnuvayı iptal etmeyi düşündüklerini dile getirdi. Daha sonra turnuvayı çoğunluğu ilk kez tenisle tanışacak çocukları bir araya getirebilmek amacıyla şehitler anısına gerçekleştirmeye karar verdiklerini sözlerine ekledi

Turnuvada, tek bayanlar, çift bayanlar, tek erkekler, çift erkekler kategorilerinde yeni başlayanlar, orta, ileri ve masterler gruplarında çoğunluğu ilk kez tenisle tanışan 92 sporcu mücadele edecek.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.