Balıkesir

Bandırmaspor'da teknik direktör arayışı

11:20 05 Ekim 2015
Bandırmaspor'da teknik direktör arayışı

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Kemal Kılıç'ın istifasının ardından 4-5 teknik direktörle görüşmelerinin sürdüğünü ve bu konuda kısa sürede sonuca ulaşmak istediklerini söyledi.

Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda alınan 4-1'lik Orduspor galibiyetinin kendilerini kamçıladığını anlattı.

Orduspor maçına altyapı antrenörleriyle hazırlandıklarını belirten Elmastaş, "Eski teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi takımı bırakınca teknik direktörsüz yola çıktık ama altyapıdaki birbirinden değerli hocalarımız Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi, güzel bir takım kurdu ve haklı bir galibiyet aldık. Orduspor karşısında daha farklı sonuç alabilirdik, olmadı" dedi.

Elmastaş, şampiyonluğu kazanmak için hiçbir zaman şüphelerinin olmadığını ifade ederek, bunun için tüm taraftarlara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.

Yeni teknik direktör konusuna da değinen Elmastaş, "4-5 teknik direktörle görüşmelerimiz sürüyor. Tahmin ediyorum, salı veya çarşamba günü net karara varacağız. 20'den fazla hoca üzerinde çalışma yaptık. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bandırma'ya, Bandırmaspor'a yakışan bir teknik direktör olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.