Balıkesir

Bandırma Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı

12:11 08 Ekim 2015
Bandırma Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı, Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın başkanlığında yapıldı.

Belediye binasında gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan Mirza, Kurtuluş Caddesi üzerinde yapımı devam eden yeni pazar yerinin yüzde 43'ünün tamamlandığını söyledi.

Pazar yerinin 18 ayda bitmesi gerektiğini hatırlatan Mirza, bu sürenin Haziran ayında sona ereceğini belirterek, "Pazar yerimizin haziran ayında hizmete girmesini bekliyoruz. Bugüne dek buraya KDV hariç 6 milyon 300 bin lira harcadık" dedi.

Toplantıda, mülkiyeti belediyeye ait bulunan Sahil Yenice Mahallesi'ndeki imam lojmanı, bakım ve onarımının yaptırılması koşuluyla Bandırma Müftülüğü'ne bedelsiz olarak tahsis edildi.

Daha sonra özel güvenlik kuruluşuyla yeni ihale yapılması kararlaştırıldı. Mirza, güvenlik kuruluşuyla yaptıkları üç yıllık sözleşmenin dolduğunu belirterek, "Belediyemizle ilgili birimlerde 55 özel güvenlikçi çalışıyor. Önümüzdeki üç yıllık süre için yeni bir anlaşma daha yapacağız. Ancak güvenlikçi sayımız artacak. Çünkü yeni pazar yerimize, çok şikayetler bulunan mezarlığımıza ve bize tahsis edilen General Balcı Çamlığı'na da özel güvenlikçiler görevlendireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.