Balıkesir

Burhaniye Ticaret Odası YÖREX'te ilgi görüyor

15:01 09 Ekim 2015
Burhaniye Ticaret Odası YÖREX'te ilgi görüyor

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 6'ncısı Antalya EXPO Center'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) Burhaniye Ticaret Odası standı ilgi görüyor.

Burhaniye Ticaret Odası'nın standında, zeytin ve zeytinyağının yanı sıra elma ve nar sirkesi, domates salçası, gibi ürünler sergileniyor.

Stant sorumlularından Güven Asa Fabrika Müdürü Erhan Erşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en güzel zeytinyağlarının Aydın'dan başlayıp Balıkesir'de sona eren bölgede üretildiğini söyledi.

Burhaniye Ticaret Odası olarak 3. kez YÖREX'e katıldıklarını ifade eden Erşen, "Fuar açıldığı günden beri yaklaşık 60 metrekare büyüklüğündeki standımızda muhteşem bir kalabalık oluşuyor. Ziyaretçilerimize gerekli hediyelerimizi dağıtıyoruz. Çok ucuza Türkiye'nin en iyi zeytinyağlarını yemelerini sağladık. Bundan sonraki iki günde de çok iyi bir performansla fuarı kapatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Erşen, fuarı ilk üç içerisinde yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiğinin tahmin edildiğini dile getirerek, tüm vatandaşlara Burhaniye ve ürünlerini en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.