Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

20:38 29 Kasım 2015
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'u 76-65 mağlup eden Banvit'in Başantrenörü Selçuk Ernak, genç oyuncuları maçın içerisine dahil ederek yüksek enerjili savunma sistemiyle maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısından açıklamalarda bulunan Ernak, coşkuyla oynadıklarını ve iyi bir savunma yaptıkları bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını dile getirdi.

İyi bir mücadele örneği gösterdiklerini belirten Ernak, şöyle konuştu:

"Sezon başından beri oyuncularımla oluşturmaya çalıştığımız sistem, gençlerimizi de oyuna dahil ederek yüksek enerjiyle iyi savunma yapmaktı. Bugün bunu becerdik. Ancak bunu her zaman beceremiyoruz ya da maçın gelenine yayamıyoruz. Yayabildiğimizde çok ciddi rakipleri yenebildiğimizi gördük."

 

- Darüşşafaka Doğuş Cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Banvit'i aldıkları galibiyetten dolayı kutladı.

Maçın her bölümünde bir adım geride olduklarını kaydeden Mahmuti, "Her topa bir adım daha geç müdahale ettik. Enerjimiz de yoktu. Bazı taktiksel değişikliklerle skora ortak olmaya çalıştık. Ancak çok boş atış kaçırarak Banvit'e hızlı hücum yapma şansı tanıdık. Neticede kaybettik. Söylenecek fazla da bir şey yok. Banvit’i tekrar tebrik ederim" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.