Balıkesir

7. Balıkesir Ekonomik İstişare Toplantısı, Edremit'te yapıldı

09:27 09 Şubat 2016
7. Balıkesir Ekonomik İstişare Toplantısı, Edremit'te yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) tarafından düzenlenen 7. Balıkesir Ekonomik İstişare Toplantısı, Edremit ilçesinde yapıldı.

Özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Balıkesir SGK İl Müdürü Satılmış Çelik, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Balıkesir KOSGEB il Müdürü Hüsamettin Çay, Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenidoğan ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Uğur, Edremit Körfez bölgesine yapılacak alt ve üst yapı yatırımlarından bahsetti. Körfez bölgesinin turizm anlamında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Uğur, şunları kaydetti:

"Edremit'te kış nüfusu 308 bin, yazın ise 1 milyon 200 bini buluyor. Kışın 290 bin, yazın ise 1 milyon çöp var. Körfez'de 13 vahşi depolama alanı var. Çöp alanları ile ilgili düzenli katı atık depolama alanları yapacağız. Bunlar için kalıcı çözümler bulacağız. Kavşak düzenlemeleri, Sanayi Sitesinin Organize Sanayi sitesine taşınması gibi bütün ilçe belediyelerinin ortak akılla hareket edip fikir birliğine varacağız. Körfez bölgemizle ilgili önemli projelerimiz var. Edremit ile ilgili yatırımları hayata geçireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.