Balıkesir

Vodafone Arena'nın açılışı

11:33 11 Nisan 2016
Vodafone Arena'nın açılışı

Beşiktaş'ın eski Bandırmalı futbolcuları Turgut Erkurt ve Özer Umdu, Vodafone Arena'nın açılışına davet edilmedikleri için üzüntü duyduklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımda 1973-1974 sezonunda forma giyen Turgut Erkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın yeni stadının açılışında olmayı kendilerinin de çok istediğini söyledi.

Erkurt, bu konuda bir davet almadıklarını belirterek, "Tabii ki Beşiktaş'ın yeni stadındaki ilk maçına davet edilmemekten üzüntü duyuyoruz. 41 bin kişilik bir statta biz eski futbolculara yer ayrılamaz mıydı?" ifadelerini kullandı.

1980-1981 sezonunda siyah-beyazlı formayla ter döken eski gol krallarından Özer Umdu da böylesine anlamlı bir günde orada bulunamamaktan üzüntü duyduğunu belirtti.

Umdu, kulüplerin altyapıya çok daha fazla önem vermesi gerektiğini vurgulayarak, "Futbolda yetenekli olmak yetmez. Bol antrenman ve tekrar gereklidir. Ancak Türk futbolcusunun yeteneğini geliştirmek için bol tekrar yaptığını söylemek zor." diye konuştu.

Eski futbolcular, Türk futbolunda kalitenin düştüğünü, devletin futbola daha çok katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.