Balıkesir

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev yardımı

15:32 17 Nisan 2016
Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev yardımı

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ve beraberindekiler, şehidin eşi Seda Kutlu'ya annesinin evinde ziyarette bulundu.

Seda Kutlu'ya, çocukları Tuana ve Damla ile ikamet edeceği evin tapusu verildi.

Sonel, tapu tesliminin ardından yaptığı konuşmada, yetim, öksüz, engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi kişiler ile gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

PKK'lı teröristlerin 30 Ağustos 2015'te düzenlediği saldırı sonucu Diyarbakır'da şehit olan polis memuru İlker Narin'in eşi Emel Narin ve 5 yaşındaki kızı Meyra için alınan evin tapusunu, bir ay önce baba evinde şehidin eşine teslim ettiklerini hatırlatan Sonel, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin bizlere bıraktıkları emanetlerine devletimiz ve Bandırma ailesi olarak sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu asil ve fedakar milletimiz var oldukça, vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza göz dikenlere fırsat vermeyecektir. Evlerimizin alınmasında desteklerini esirgemeyen çok değerli hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Vatanı uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum."

Ziyarette, Bandırma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Müftü Süleyman Küçük ile gazi Oğuzhan Işıklı hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.