Balıkesir

Balıkesir'de bebeğin öldürülüp denize atıldığı iddiası

09:36 29 Nisan 2016
Balıkesir'de bebeğin öldürülüp denize atıldığı iddiası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir günlük bebeğin yastıkla boğulup cesedinin denize atıldığı iddiasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 4'e yükseldi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün yakalanan öldürülen bebeğin annesi E.Ö. (21) ve ikizi K.Ö'nün (21) ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişletti.

Bebeğin babası olduğu belirtilen C.B. ile ikizler E.Ö. ve K.Ö'nün annesi H.Ö. de gözaltına alındı.

Bebeğin, doğumdan bir gün sonra ikizler tarafından yastıkla boğularak çanta içinde denize atıldığı iddiası üzerinde duruluyor.

Denizde yürütülen bebek cesedi arama çalışmalarına, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğünden gelecek su altı ekibinin de katılacağı öğrenildi.

Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinin, 14 Ocak'ta ilçede özel bir hastanede doğan E.Ö'nün bebeğinin aşıya getirilmemesinden şüphelenmesi ve ihbarı üzerine Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Olayla ilgili E.Ö. ve ikizi K.Ö gözaltına alınmıştı. Bebeğin cesedinin bulunması için denizde arama çalışmaları başlatılmıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.