Balıkesir

Yunan heyet, Edremit Ticaret Odasını ziyaret etti

18:06 12 Mayıs 2016
Yunan heyet, Edremit Ticaret Odasını ziyaret etti

Yunanistan'nın Naousa Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis ile bir grup iş adamı Edremit Ticaret Odasını (ETO) ziyaret etti.

Edremit'teki Kültür ve Sanat Festivali için ilçeye gelen heyet, Türkiye-Yunanistan arasındaki ticari ilişkilerin artması için de bazı girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

Koutsougiannis, Naoussan'nın çiftçilikle uğraşan ve sınırları içinde 15 civarında oteli bulunan bir kent olduğunu ve iki ilçe arasında öncelikle turizm ağırlıklı ilişkiler kurulabiliceğini belirtti. Bu konuda her türlü desteği vereceklerini dile getiren Koutsougiannis, konukseverliği için ETO yetkililerine teşekkür etti.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Amaç da Edremit Körfezi ile Naoussa arasında atılacak ticari adımların önemine vurgu yaparak, "İki şehir arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için önemli gelişmeler kaydetmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirdikten sonra iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi için de adımlar atmayı düşünüyoruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.