Balıkesir

CHP Yalova Milletvekili İnce, Edremit'te miting düzenledi

21:11 14 Mayıs 2016
CHP Yalova Milletvekili İnce, Edremit'te miting düzenledi

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlattığı "Demokrasi ve Laiklik" mitinglerinin ilkini Edremit’te gerçekleştirdi.

İlçenin Şehit Hamdibey Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingi çok sayıda partili izledi.

Yalova Milletvekili Muharrem İnce, konuşmasında, muhalefetin dizayn edilmeye çalışıldığını öne sürdü. İktidar olmak için değişimin muhalefetten başlaması gerektiğini vurgulayan İnce, değişim startını verdiklerini ifade ederek, “Bu ülkenin 2 Edremit’i var. Biri Balıkesir’deki Edremit, diğeri Van’daki Edremit. Bugün batıdaki Edremit’teyiz. Yakında, doğudaki Edremit’te olacağız. Biz hep birlikteyiz, hep bir olacağız." dedi.

İnce, iktidarın değiştirilebilmesi için öncelikle muhalefetin değiştirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Beraber yaşamak istiyorsak ayrı hukuk olmaz. Balıkesir Edremit’teki hukuk neyse, Van’daki Edremit’te de aynı hukuk olacak. Aynı yargı olacak. Bunu hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.

Mitinge, Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Mehmet Tüm, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ve İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya da katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.