Balıkesir

Futbol oynarken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden savcı, defnedildi

18:40 24 Mayıs 2016
Futbol oynarken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden savcı, defnedildi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde halı sahada futbol oynadığı sırada kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Ahmet Biçer (35), toprağa verildi.

Biçer'in Türk bayrağına sarılı tabutu Bandırma Adalet Sarayına getirildi.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, burada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Biçer'in çalışkan ve başarılı bir savcı olduğunu ifade ederek, "Kendisi ile birlikte yaklaşık bir buçuk yıldır beraber çalışıyorduk. Çalışkan ve örnek bir arkadaşımızdı. Zamansız ölümü bizleri derinden yaraladı. Hissettiğimiz acıyı tarif etmemiz mümkün değildir. Çünkü, çok değerli bir mesai arkadaşımızı kaybettik. Geride bıraktığı eşi, çocuğu ve ailesi bizlere emanettir." dedi.

Yeniçeri'nin konuşması sırasında Biçer'in yakınları ile adliye çalışanları duygulu anlar yaşadı.

Törene Ahmet Biçer'in eşi Gül Biçer'in yanı sıra, Kaymakam Tuncay Sonel, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, 6. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkanı Dursun Mirza, adliye çalışanları ile çevre ilçelerde görev yapan hakim ve savcılar katıldı.

Törenin ardından Balıkesir'in tarihi Zağnos Paşa Camisi'ne getirilen Biçer'in cenazesi, burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığına defnedildi.

Biçer'in, Balıkesir'deki cenaze törenine eşi Gül, babası Haşim Biçer Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, öteki ilgililer ve adliye çalışanları katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.