Balıkesir

Bandırmaspor camiası iftarda buluştu

23:24 17 Haziran 2016
Bandırmaspor camiası iftarda buluştu

PTT 1. Lig'in yeni takımı Bandırmaspor taraftarlarının verdiği iftar yemeğinde, camia bir araya geldi.

Eski iskele üzerinde taraftarlar tarafından verilen iftara, CHP Balıkesir milletvekilleri Mehmet Tüm ve Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, teknik direktör İsmail Ertekin, takım kaptanı Ali Serin ile yönetim kurulu üyeleri ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Kulüp başkanı Elmastaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi. Kupayı aldıklarını hatırlatan Elmastaş, "Her sene geleneksel hale getirdikleri ve tüm Bandırmalıları davet ettikleri iftardan dolayı taraftarlara teşekkür ediyorum. Özellikle ana davetlilerin Çocuk Esirgeme Kurumundaki kimsesiz çocukların olması bizleri duygulandırıyor." dedi.

Milletvekili Namık Havutça ise mutlu bir gecede birlikte olduklarını dile getirerek, "Taraftarlarımızla, teknik ekiple tam bir Bandırma klasiği yaşadık. Takımımızın şampiyon olması bizi çok fazla mutlu etti. Çok heyecanlandık." diye konuştu.

Şampiyonluğun böyle birliktelikle geldiğini vurgulayan teknik direktör İsmail Ertekin de şunları kaydetti:

"Önümüzdeki sezonda da birlikteliğimiz böyle devam ederse yolumuz açık diye düşünüyorum. Milletvekillerimizin, belediye başkanımızın maddi manevi desteği devam ederse biz de teknik heyet ve futbolcularla beraber onlara gereken başarıları göstermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yılda ramazan ayında burada bir başka şampiyonluğu kutlayalım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.