Balıkesir

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:

14:58 10 Ekim 2016
Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Banvit'in sportif direktörü Turgay Çataloluk, ligin en zorlu deplasmanlarından birinde Pınar Karşıyaka önünde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında İzmir'de çok güzel bir basketbol ortamında Pınar Karşıyaka karşısına çıktıklarını belirtti.

Zorlu bir deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çataloluk, "Yeni bir teknik ekip ve oyuncu kadromuz olmasına rağmen ligin en zorlu deplasmanlarından birinde Pınar Karşıyaka önünde önemli bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum. Maç sırasında seyirci baskısının arttığı dönemlerde bile sistem içinde ve sakin kalarak istediklerimizi uygulayabilmemiz, bize bu galibiyeti getirdi.'' diye konuştu.

Önümüzdeki hafta sonu ise kendi seyircileri önüne çıkacaklarını vurgulayan Turgay Çataloluk, şunları kaydetti:

''Evimizde Darüşşafaka Doğuş'u ağırlayacağız. Rakibimiz, hepimizin bildiği gibi çok değerli bir teknik ekibe ve oyuncu grubuna sahip bir THY Avrupa Ligi takımı. Bu maçta istediklerimizi sahaya yansıtabilmemiz için hem çok mücadele etmemiz hem de çok akıllı oynamamız gerekiyor. Kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz ve dolayısıyla bu karşılaşmaya da galibiyet parolası ile çıkacağız. Tüm Bandırmalı basketbolseverleri pazar günü salonumuza bekliyoruz.''


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.