Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

20:37 23 Ekim 2016
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Anadolu Efes'e 94-77 mağlup olan Best Balıkesir'in başantrenörü Mete Babaoğlu, takım olarak eksiklerinin olduğunu ve uyum sorunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Babaoğlu, takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Oynadıkça gelişeceğiz. Birbirini ilk defa gören 12 oyuncu ile takım olabilmek çok zor." dedi.

Zaman zaman iyi oyun çıkardıklarına dikkati çeken Babaoğlu, "Fakat bazı eksikliklerimiz var ve benim de gözümden kaçmıyor. Türk rotasyonumuzun az olduğunu herkes söylüyor, bende söylüyorum. Bazı yabancı oyunculardan gerekli performansı alamıyorum. Önümüzdeki haftalarda bunlarla ilgili yönetimle beraber karar alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.


- Anadolu Efes cephesi


Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, maçın ilk çeyreğindeki iyi oyunlarının kendileri lehine maçı şekillendirdiğini anlattı.

THY Avrupa Ligi'nde aldıkları Olympiakos yenilgisinin ardından bu maça çıktıklarını hatırlatan Perasovic, ilk bölümde iyi savunma yaptıklarını aktararak, "Belki birinci periyot anlamında sezonun en iyi savunmasını yaptık. İlk periyottaki performansımızla maçı lehimize çevirdik." şeklinde konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.