Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

20:52 30 Ekim 2016
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 79-76 mağlup eden Banvit'in başantrenörü Saso Filipovski, uzatmada kazandıkları maçın kendileri için deneyim açısından iyi olduğunu belirterek, müsabakanın zor geçtiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Filipovski, verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti.

Maçın bir bölümünde farkı çift hanelere kadar çıkardıklarına dikkati çeken Filipovski, şöyle konuştu:

"Çok zor bir maçtı. Özellikle son çeyrekte bizi zorladılar ve bireysel becerileri ile bizi yakaladılar. Demir İnşaat Büyükçekmece takımı hücumda çok etkili bir takım ama uzatmada da olsa kazanmak ve böyle bir deneyim yaşamak bizim için iyi oldu. Ayrıca 45 dakika boyunca susmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."


- Demir İnşaat Büyükçekmece cephesi

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, Avrupa'da oynayacakları maçtan önce zor bir deplasmana çıktıklarını belirtti.

Banvit'in iyi bir takım olduğunu vurgulayan Çıvgın, şunları kaydetti:

"Banvit'in, düzeni, saha içindeki organizasyonları belli. Bizim amacımız buraya gelip kendi basketbolumuzu oynayıp kazanıp gitmekti ama maalesef maçın başında o direnci koyamadık. Kolay skorlar yedik. Maç bir anda farklı bir boyuta gitti. Sonra tekrar reaksiyon koyarak maçın içine girdik. Bence uzatmaya gitmeden maçı kazanmamız gerekirdi. Maalesef beceremedik."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.