Balıkesir

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin istifa etti

15:40 31 Ekim 2016
Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin istifa etti

TFF 1. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor'un teknik sorumlusu İsmail Ertekin, istifa etti.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş'ın da hazır bulunduğu basın toplantısında, kulüp sözcüsü Bilgen Süngü, kendi isteğiyle görevinden ayrılan Ertekin'e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Ardından söz alan Ertekin, görev yaptığı sürede destek veren herkese ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Ertekin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Ancak ortada başarısız bir tablo var, bunun sorumluluğunu üstlenmek zorundayım. İstifamın önemli nedenlerinden biri de oyuncuların ve taraftarların bana inançlarını yitirmeleridir. Nitekim, son Eskişehirspor maçında taraftarlarımız da istifamı istedi. Bu ortamda takımımıza zarar vermemek adına istifa etmeyi uygun gördüm. Çok güzel günler geçirdiğim Bandırmaspor'a, istenildiği takdirde bundan sonra dışarıdan da olsa destek vereceğim. Bandırmaspor'un, bu yıl 1. Lig’den düşmeyerek, ligi iyi bir yerde bitireceğine inanıyorum.''

Başkan Elmastaş da hemen Bandırmaspor'a yeni bir heyecan getirecek teknik sorumlu arayışına geçeceklerini belirterek, Ertekin ile teknik heyette yer alan diğer sorumluların da görevlerinden ayrılmaları nedeniyle pazar günü Bandırma'da oynanacak Giresunspor maçına takımı altyapı antrenörlerini hazırlayacağını bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.