Balıkesir

Spor Toto Basketbol Süper Lig

14:47 02 Kasım 2016
Spor Toto Basketbol Süper Lig

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Banvit'in Başantrenörü Saso Filipovski, takımın ligde ve Avrupa'daki gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Filipovski, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 4 maçı kazandıklarını, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki iki deplasman maçından da galibiyetle ayrıldıklarını anımsatarak, 6 Kasım Pazar günü Best Balıkesir ile oynayacakları Balıkesir derbisinden de galip gelip, iyi gidişatı sürdürmek istediklerini kaydetti.

"Takımın ligde ve Avrupa'daki gidişatından memnunum" diyen Filipovski, şöyle devam etti:

"Çok zorlu deplasmanlarımız var. Bunun yanında kadromuz da çok geniş değil. Bundan sonrası tabi kolay olmayacak ama elimizden gelenin en iyisini yapıp, başarımızı devam ettirmeye çalışacağız. Sonuç olarak şu ana kadar ki gidişattan çok mutluyum ama devam etmek için çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayım. Best Balıkesir maçının öneminin ve zorluğunun farkındayız. Orada derbi havasında dolu tribünler önünde oynayacağımızı düşünüyorum ve her rakibime büyük saygı duyuyorum. Balıkesir'de elimizden gelenin en iyisini yapıp, maksimum eforla sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.