Balıkesir

Balıkesirspor'dan dostluk çağrısı

10:49 16 Şubat 2017
Balıkesirspor'dan dostluk çağrısı

TFF 1. Lig'de 19 Şubat Pazar günü Bandırmaspor ile sahasında karşılaşacak Balıkesirspor'un kulüp basın sözcüsü Alp Kaan, Balıkesir'in iki güzide kulübünün mücadelesinde dostluğun önemli olduğunu bildirdi.

Kaan, yazılı açıklamasında, sporun aynı zamanda dostluk bağlarının kurulması için iyi bir köprü olduğunu anlattı. Bu kapsamda hafta sonu Bandırmaspor ile oynanacak karşılaşmanın centilmenlik kuralları çerçevesinde geçmesin dileyen Kaan, şunları kaydetti:

"Pazar günü ebedi dostumuz Bandırmaspor ile saat 18.30'da Atatürk Stadyumu'nda bir kez daha karşılaşacağız. Sporun güzel tarafı centilmenlik, sportmenlik ve spor ahlakına uygun davranma gerçeğinden hareketle her iki takımında bu anlayışla mücadele edeceğine inanıyoruz. Ülkemizin en güzel noktasında bulunan ilimizin iki güzide kulübünün mücadelesinde asıl olanın dostluk olduğu unutulmamalıdır. Balıkesirspor'umuzun büyük taraftarının kulübümüzün şanlı ve tertemiz tarihine yakışır bir şekilde tribünleri doldurup hiçbir provokasyona kapılmadan takımımızı destekleyeceğine olan inancımız tamdır. Pazar günü oynanacak müsabakanın şehrimize yakışır bir derbi olması temennisiyle tüm futbolseverleri bu ligin tek derbisi olan Balıkesirspor-Bandırmaspor maçına davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.