Balıkesir

Tedaviye gelen sağlık personelini darbettiği iddiası

19:11 09 Mart 2017
Tedaviye gelen sağlık personelini darbettiği iddiası

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düşme sonucu yaralanan kişinin, kendisine müdahale etmek isteyen üç sağlık personelini darbettiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Edremit 112 acil servis merkezine düşme sonucu yaralanma ihbarı geldi. Bunun üzerine harekete geçen üç kişilik sağlık ekibi, ihbarın yapıldığı adrese gitti.

Düşme sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve tedavi için ambulansa bindirilen Y.Ç, damar yolunu açmaya çalışan acil tıp teknisyeni Alev Altay'ı darbetti.

Bunun üzerine ambulansta görevli acil tıp teknisyeni Remzi Bulğu ile ambulans şoförü Bilal Ergün, saldırganı sakinleştirmeye çalışırken Y.Ç'nin tekmeleriyle yaralandı. Saldırgandan şikayetçi olan Bulğu, Ergün ve Altay, hastaneden darp raporu aldı.

Y.Ç. ise ambulansla getirildiği Edremit Devlet Hastanesinden polise teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere Körfez Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Sağlık-Sen Balıkesir Şubesi Başkan Yardımcısı Nazmi Çağdaş Tuncer, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve sendika avukatlarının bu konunun takipçisi olduğunu söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.