Balıkesir

Maçın ardından

16:50 12 Mart 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de, sahasında Elazığspor'a 2-1 yenilen Bandırmaspor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Çok acemice iki tane gol yedik." dedi.

Göksu, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi evlerinde yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Artık yenilgiye tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Göksu, şöyle konuştu:

"Galibiyetten mağlubiyete dönüşen bir maç oynadık. Bu hava şartlarında iyi de mücadele verdik. Çok acemice iki tane gol yedik. Galibiyeti korumak durumunda iken iki tane ters top gol oldu. Puan cetvelinde aşağı sıralar, cadı kazanına döndü. Bundan sonra puan kaybetmememiz lazım. Her maçta yenemiyorsanız, yenilmeyeceksiniz. Çünkü öyle bir devreye girdik."


- Elazığspor cephesi


Elazığspor Teknik Sorumlusu Bayram Bektaş da galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirtti.

Kötü hava şartlarında oynanan müsabakada iki taraf futbolcularını kutlayan Bektaş, şunları dile getirdi:

"Daha çok mücadeleye dayalı futbol oynamamız gerekiyordu. İki ayrı bölümden ibaret bir maç izledik bugün, birinci yarı ve ikinci yarı. Birinci yarı rüzgara karşı, futbol adına pek istediklerimizi sahaya yansıtamadık.İkinci yarı rüzgarı arkamıza alınca istediğimiz oyunu sahaya daha da yansıttık. Geriye düşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik. Önümüzdeki hafta hedeflediğimiz galibiyet serisine ulaşmak istiyoruz."





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.