Balıkesir

Balıkesir Valisi Yazıcı:

21:34 14 Mart 2017
Balıkesir Valisi Yazıcı:

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bu sıralar kent genelinde uyuşturucu ile mücadele konusuna çok yoğunlaştıklarını söyledi.

Vali Yazıcı, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı açıklamada, Balıkesir genelinde asayişle ilgili bir sorun yaşanmadığını kaydetti.

Kentte nüfus yoğunluğuna bakıldığında yaşanan olay sayısının çok fazla olmadığına vurgu yapan Yazıcı, "Bu ara uyuşturucu ile mücadeleye çok yoğunlaştık. Edremit’te bu işle iştigal eden bir mahalleden, bir-kaç aydır devam eden bir çalışma sonunda 33 civarında kişi gözaltına alındı. Asayişle ilgili pek sorunumuz yok." dedi.

İnsanlara güven verebilmek adına önleyici hizmetlerini layıkıyla yapmaları gerektiğinin altını çizen Vali Yazıcı, şunları kaydetti:

"Öyle yapmamız lazım ki, öyle sunabilmeliyiz ki sokakta insanlar, rahat yürüyebilsin. Yani hırsız o tür tedbirler sayesinde, mahalleye girememeli. O zaman ben güvenlik anlamında başarılı addederim. Hele hele uyuşturucu gibi bazı suçların önlenmesinin toplumsal çok büyük faydaları var. Kişiyi onunla hiç tanıştırmamaktır esas olan. Balıkesir’in geneli itibariyle bir şikayetimiz yok. 6 noktada 24 saat şehre çok giriş olduğu için, malum terörle ilgili uygulamalarımız devam ediyor."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.