Balıkesir

Bandırmaspor'da ligde kalma hesapları

21:43 15 Mart 2017
Bandırmaspor'da ligde kalma hesapları

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'da kulüp başkanı Erhan Elmastaş, takımlarının küme düşmeyeceğini belirterek, "Bu özlemin kısa sürmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Elmastaş, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı açıklamada, Bandırmaspor'un küme düşmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ligin 25. haftasında deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçından en az bir puan beklediklerini, alacakları üç puanın da sürpriz sayılmaması gerektiğini vurgulayan Elmastaş, şöyle konuştu:

"TFF 1. Lig'de hala ilk iki sırayı alacak takımları tahmin edebiliyor muyuz? Hayır. Halen küme düşme hattında bulunan 7 takımın puanları 19 ile 23 arasında değişiyor. Sezon sonunda hangi üç takımın küme düşeceği belli mi? Hayır. Ümraniyespor maçının, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olmasını da avantaj sayıyoruz. Bu takım, bizden önceki yönetim kurullarının da büyük çabalarıyla 8 yıldır özlediği ve kapısından döndüğü TFF 1. Lig'e, Allah nasip etti, bizim dönemimizde çıktı. Küme düşmeyeceğiz ve bu özlemin kısa sürmesine izin vermeyeceğiz."

Elmaştaş, Ümraniyespor maçında taraftarların İstanbul'a gitmesi için otobüs kaldırılmasına destek vereceklerini de sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.