Balıkesir

Bandırmaspor taraftarları "Bandırmalılar Günü"nü kutladı

01:24 11 Mayıs 2017
Bandırmaspor taraftarları "Bandırmalılar Günü"nü kutladı

Bandırmaspor Taraftarlar Derneği tarafından 7'ncisi düzenlenen ve her yıl 10 Mayıs’ta gerçekleştirilen "Dünya Bandırmalılar Günü" kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, dernek tarafından dağıtılan bordo beyazlı kulübün kuruluş tarihi olan bin 965 adet meşaleyi alarak ana mendirek ve sahil bandında bir araya geldi.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından aydınlatma fişeği atıldı, aynı anda katılımcılar meşaleleri yaktı. Binlerce kişi meşaleler eşliğinde görsel şov yaparak takımına destek verdi.

Dernek sözcüsü Uğur Maral, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırmalılar olarak sahil bandında buluştuklarını söyledi.

Maral, şunları kaydetti:

"Bandırma'da birlik ve beraberliği daha çok pekiştirmek, Bandırmaspor'a daha çok taraftar kazandırmak ve önümüzde oynayacağımız iki maç için Bandırma halkına moral vermek için buradayız. Bizim için güzel bir gece 'Dünya Bandırmalılar Günü' olarak bu geceyi yapmak için 7 yıl önce yola çıkmıştık. 7 yıldır bu geceyi taraftarlarımızla bayanlarımızla, ailelerimizle kutlamak üzere burada buluşuyoruz. Ne mutlu Bandırmalıyım diyene."

Topluca Cumhuriyet Meydanı'na giden grup, Bandırmaspor lehine slogan atarak takımlarına tezahüratta bulunduktan sonra dağıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.