Balıkesir

Banvit'te play-off mesaisi

14:05 18 Mayıs 2017
Banvit'te play-off mesaisi

Banvit, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde 24 Mayıs Çarşamba günü Darüşşafaka Doğuş ile deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Darüşşafaka Doğuş'un oyuncu kadrosu, antrenörü ve tüm organizasyonuyla saygı duydukları bir ekip olduğunu söyledi.

İlk maçın İstanbul'da oynanacak olmasının rakip için bir avantaj oluşturacağını ifade eden Çataloluk, "Ancak, 24 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağımız ilk karşılaşmadan galip çıkmak demek aynı zamanda saha avantajını da almak anlamına geliyor." dedi.

Çataloluk, 3 maçlık seride, 2 maç kazananın yarı finale çıkacağı hatırlatarak, "Bu seride, takımımızın bugüne kadar FIBA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında gösterdiği performansı yineleyeceğine ve sonuna kadar mücadele edeceğine inanıyorum. Play-off oynayacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Umarım bu süreçte hiçbir takım sakatlık ve talihsizlik yaşamaz ve sonunda hak eden ekipler bir üst tura çıkar." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.