Balıkesir

Ramazana doğru

15:16 26 Mayıs 2017
Ramazana doğru

Gönen Belediyesi ve İlçe Müftülüğü iş birliğiyle, Gönen'deki 29 cami dezenfekte edilerek ramazan ayına hazır hale getirildi.

Çalışmalar kapsamında camilerdeki halı, avize ve diğer ışıklandırma sistemleri, kapı, cam, şadırvan, tuvalet ve cami avluları temizlendi.

Gönen İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının gelmesiyle ilçelerindeki tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Feyiz ve bereketlerle, af ve mağfiretlerle dolu on bir ayın sultanı şehr-i ramazana kavuşmanın sevinci içindeyiz. İnşallah cuma günü kılacağımız teravih namazının ardından cumartesi günü tutacağımız ilk oruç ile bu mübarek aya girmiş olacağız." dedi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar "Şehr-i ramazan hepimize, tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun. Bir tas sıcak çorbayı paylaşmanın mutluluğunu hep bir arada vatandaşlarımızla sofralarımızda yaşayacağız. Bu mübarek ramazan ayının başta devletimize, vatanımıza olmak üzere, aziz milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Rabbimden niyaz ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.