Balıkesir

Edremit'teki sahillere zabıtadan gece operasyonu

16:22 10 Ağustos 2017
Edremit'teki sahillere zabıtadan gece operasyonu

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Balıkesir'in Edremit ilçesindeki sahillere, zabıta ekipleri tarafından gece yarısı operasyon yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Altınoluk Mahallesindeki sahil bölgesinde yapılan gece operasyonunda bazı işletmelerin ve vatandaşların şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeleri sahilde kalıcı hale getirerek, vatandaşların denize girmesine engel oldukları belirlendi.

Gün içinde yapılan uyarıların ardından, gece operasyon düzenlendi.

İş makineleri ve kamyonlarında yer aldığı operasyonda sahil, söz konusu materyallerden temizlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş, sahillerin vatandaşların ortak kullanım alanları olduğunu belirtti.

Kendi sorumluluklarında bulunan sahil kesiminde, vatandaşlara engel olan unsurların ortadan kaldırıldığını ifade eden Ertaş, "Vatandaşların rahatsız edilmemesi için operasyon gündüz yerine gece saatlerinde yapıldı. Belediyemiz sorumluluğunda bulunan sahil bölgesinde, kamuya ait ortak kullanım alanlarında kalıcı hale getirilerek vatandaşların kullanımına engel yaratan şezlong ve şemsiyeler zabıta ekiplerimiz tarafından dün gece kaldırıldı." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.