Balıkesir

Bigadiç Belediyesi'nden kırtasiye desteği

14:27 18 Eylül 2017
Bigadiç Belediyesi'nden kırtasiye desteği

Bigadiç Belediyesi tarafından 42 okulda 5 bin 350 ilk ve orta öğretim öğrencisine kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ilkokula başlayan ve orta öğretimde eğitim gören tüm öğrencilerin kırtasiye giderlerini belediye olarak kendilerinin karşıladığını söyledi.

Avcu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, "Bigadiç Belediyesi olarak iki yıl önce 'Kitaplar devletimizden, kırtasiye malzemeleri Bigadiç Belediyemizden' diyerek bir proje başlattık ve bugün bu ihtiyaçları sizlere ulaştırıyoruz. Devletimiz siz okula başlarken kitaplarınızı sıralara bırakıyor. Eğitime her zaman destek veren Bigadiç Belediyesi olarak biz de o kitaplara birtakım ihtiyaçlar gerekli dedik ve geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sizlerin ve velilerinizin bütçelerine küçük de olsa bir katkıda bulunmak için sıralarınıza ihtiyacınız olan kırtasiye malzemelerinizi bıraktık. Her şey geleceğimizin teminatı olan sizler için." diye konuştu.

Törene, Bigadiç İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmethan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.