Balıkesir

Bandırma'da "Değişim Yönetimi" toplantısı

17:32 13 Ekim 2017
Bandırma'da "Değişim Yönetimi" toplantısı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Ticaret Borsası, İş ve İşçi Bulma Kurumu, (İŞKUR) ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğinde ''Değişim Yönetimi'' toplantısı yapıldı.

Borsa meclis salonundaki toplantıda konuşma yapan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metehan Yılgör, toplantılarda birlik ve beraberlik sağlaması amacıyla bir araya gelindiğini söyledi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar da Bandırma'nın çok güzel kuruluşlara sahip olduğunu belirterek, ''Biz de bu kuruluşlarımıza destek veriyoruz. Çağı yakalamak ve üretmek için bilmek gerekir. Bu bağlamda düzenlenen toplantının yararlı olacağına inanıyorum.'' diye konuştu.

Bandırma Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ise Bandırma borsasının tarım ürünlerinin elektronik ortamda satışa sunulduğu sayılı borsalar arasında yer aldığını belirtti.

Sezgin, Bandırma borsasının hububat fiyatları ile arz ve talebin kesiştiği noktayı belirleyen 7 borsa arasında yer aldığını aktararak, işsizliğin en aza inmesi için de kurum olarak elllerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.