Balıkesir

GÜNCELLEME - Edremit'te zeytinlikte erkek cesedinin bulunması

19:20 24 Ekim 2017
GÜNCELLEME - Edremit'te zeytinlikte erkek cesedinin bulunması

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, zeytin bahçesinde erkek cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Jandarma ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Sezgin K. (32), Fatih Ö. (31) ve Sezer K'nin (33) sorgusu tamamlandı.

İnşaat işçisi olduklarını söyleyen, alkol ve uyuşturucu aldıkları için bir şey hatırlamadıklarını ileri süren zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Sezgin K. ve Fatih Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, Sezer K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tuzcumurat Mahallesi yakınlarından geçen çevre yolu kenarındaki zeytin bahçesinde 21 Ekim'de bir erkek cesedi bulunmuş, olay yerine gelen ekipler başı gövdesinden ayrılmış cesedin, Balıkesir nüfusuna kayıtlı Ali Gömeç'e (30) ait olduğunu belirlemişti. Kalp, akciğer ve kafasının kayıp olduğu belirlenen cesedin baş kısmı, olaydan bir gün sonra bölgeye yakın bir zeytinlikte bulunmuştu. Olayla ilgili Sezgin K. ile Fatih Ö. ve Sezer K. gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.