Balıkesir

Altıeylül'de muhtarlar buluşması

17:11 29 Kasım 2017
Altıeylül'de muhtarlar buluşması

Altıeylül Belediyesi tarafından muhtarlarla buluşma toplantısı düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki kırık kalpleri, tamir etmeye çalıştığını belirtti.

Altıeylü'de göreve gelen belediye başkanıyla birlikte gözünün arkada kalmadığını anlatan Kafaoğlu, şunları söyledi:

"Teşkilatlarla belediye el ele, gönül gönüle hizmetlere devam ediyoruz. İnsanların gönlünü kazanmaya çalışıyoruz. Teşkilatlara motivasyon vermeye çalışıyoruz. İl Başkanımızla beraber 12 ilçeyi dolaştık. Teşkilat ile kucaklaşırken, muhtarları ayırt etmedik. Sorunlarla vatandaşla direk onlar karşılaşıyor. Onlarla gittiğimiz yerde toplantı yapıyoruz. Arkasından her gün bir ilçeye kendimizi ayıracağız. Sabah namazında o ilçeden başlayarak akşama kadar o ilçede ayak basmadık yer bırakmayacağız. İlk ziyaretimiz cuma günü Dursunbey ile başlayacak. Vatandaşla sokakta olacağız. Çünkü vatandaş seçtiği insanı sokakta görmek istiyor. Benden önce 'Büyükşehir de Başkan Sizinle Projesi' varmış. 30 kişilik ekip kapı kapı broşür dağıtıp başkan sizinle projesini yürütüyormuş. Bu ay sonu itibariyle bu projeye son veriyorum. Çünkü başkanın kendisi zaten sizinle beraber olacak."

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da muhtarlara 3,5 yılda kazandırdıkları hizmetleri anlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’ndan aldığı görevi, daha yükseklere taşımaya çalışacağını vurgulayan Avcı, "Aynı aşk ve şevkle biri beşe katarak Zekai Başkanımızın desteği ile Altıeylül’ü daha iyi yapmak için gayret içerisinde olacağız. Bizim için en önemli birimlerden birisi ALGEM olacak. ALGEM ile öksüz, yetim, kimsesiz olan kimseyi bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimi olacağız ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıkacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan da muhtarlara çok değer verdiklerine işaret ederek, "Cumhurbaşkanımız devamlı sizlerle rutin toplantılar yapıyor. Çünkü muhtar demek 'milletin sesi' demek. Mahallelerin temsilcilerisiniz o yüzden sizi önemsiyoruz. Çünkü sizin sözünüz milletin sözdür. AK Parti’yi kuran da millettir. Dolayısıyla millet bizim için önemlidir, baş tacımızdır, dolayısıyla sizler bizim baş tacımızsınız." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.