Balıkesir

BANSİAD Başkanı Küçükköseleci:

18:55 14 Şubat 2018
BANSİAD Başkanı Küçükköseleci:

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BANSİAD) Başkanı Cengiz Küçükköseleci, "Özellikle Bandırma'nın ekonomik ve sosyal gelişme potansiyelini ortaya çıkarabilmek için değişik projeleri hayata geçirmeye çalışacağız." dedi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle ilçedeki bir restoranda bir araya gelen BANSİAD Başkanı Küçükköseleci, burada yaptığı konuşmada, tüzüklerinde yaptıkları değişiklik sonucunda yönetim kurulunun görev süresini iki yıldan üç yıla çıkardıklarını belirtti.

Çözüme yönelik uygulamaların hayata geçirilmesi için gerekli kamuoyunun yaratılması konusunda gayret göstereceklerini vurgulayan Küçükköseleci, şunları kaydetti:

"Özellikle Bandırma'nın ekonomik ve sosyal gelişme potansiyelini ortaya çıkarabilmek için değişik projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Amacımız kentimizi her yönüyle geliştirerek bölgesine ve ülkesine ekonomik ve sosyal açıdan önemli katma değerler sağlayan bir cazibe merkezi haline getirmek olacaktır. Bandırma iş dünyasının temsilcileri olarak sivil toplum örgütlenmesinin önemli kuruluşunda görev almanın heyecanıyla çalışmalarımıza başladık. Tüm BANSİAD üyelerinin katkıları ve Bandırma kuruluşlarının işbirliğiyle çözüm odaklı işler yapacağımıza olan inancımız tamdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.