Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

01:11 09 Mayıs 2018
Basketbolda maçın ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında evinde Galatasaray Odeabank'a 90-80 mağlup olan Banvit'in Başantrenörü Sasa Filipovski, ''Savunma yardımlarını iyi yapamadık, sahada daha iyi olan taraf kazandı.'' dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın genelinde kötü oynadıklarını söyledi.

Savunmayla ilgili sorunlarını gidermeleri gerektiğini vurgulayan Filipovski, şöyle konuştu:

''Birebirlerde savunma yardımlarında hepsinde kötüydük ve çok geç kaldık. Bunun üzerine çalışıp play-offlardan önce savunma ile ilgili durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Bugün daha iyi olan taraf onlardı, böyle maçları biraz da kullanmamız gerekiyor. Tabii ki kazanmak istiyoruz ama bugünkü gibi savunma yaparsak kazanamayız. Özellikle rakibin 1-2-3 numaralarına savunmada çok kolay geçildik. Savunma yardımlarını iyi yapamadık, sahada daha iyi olan taraf kazandı.''

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti de oyuncularının her zaman formaya layık bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini belirtti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Mahmuti, ''Bazı dezavantajları yok etmeye oynamaya çalışıyoruz. Sonuna kadar mücadele ettik, kazandık. Pazar günü Anadolu Efes maçıyla ligi kapatıyoruz. Orada da galip gelmek için çaba sarf edeceğiz. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Hep söylüyorum, bu formaya layık bir şekilde oynamamız gerektiği hepimizin bilincinde olması lazım. Bunu da sonuna kadar götürmeye çalışacağız.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.