Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

01:26 02 Haziran 2018
Basketbolda maçın ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe Doğuş'a sahasında 84-73 mağlup olan ve seride 3-0 geriye düşerek elenen Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, "Obradovic başta olmak üzere bütün Fenerbahçe Doğuş takımını kutluyorum." dedi

Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezon boyunca takım için, forma için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Daha iyi takım olduklarını gösterdiler. Obradovic başta olmak üzere bütün Fenerbahçe Doğuş takımını kutluyorum. Hem Türkiye Ligi’nde hem Şampiyonlar Ligi’nde sürekli savaştık, bu vesile ile önce oyuncularıma, sonra ekibime, organizasyona, kulüp yönetimine çok teşekkür etmek istiyorum. En büyük teşekkürü de bizi bütün sezon boyunca destekleyen taraftarımıza etmek istiyorum. Sonuç olarak ben imkanlarımız, bütçemizle kendi gücümüz orantısında çok iyi iş yaptığımızı düşünüyorum."

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise oyuncularını bir galibiyet daha aldıkları ve finale kaldıkları için tebrik etti.

İlk yarı muhteşem oynadıklarını belirten Obradovic, şöyle konuştu:

"Çok iyi motivasyonla oynadılar. Kesinlikle bunu çok iyi basketbol oynayan bir takıma karşı yaptılar. Antrenör Sasa Filipovski ve bütün Banvitli oyunculara teşekkür etmek istiyorum. Bütün sezon çok güzel basketbol oynadılar. Hem Fenerbahçe hem de Banvit taraftarına teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.