Balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu'ndan AA'ya ziyaret

22:17 21 Haziran 2018
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu'ndan AA'ya ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Balıkesir Bürosunu ziyaret etti.

Kafaoğlu, ziyarette, seçimde Cumhur İttifakı'nın oyların çoğunluğunu elde edeceğini inandığını söyledi.

Türkiye'de 16 yılda çok ciddi mesafe alındığını belirten Kafaoğlu, ''Bunun için 'Güçlü bir hükümet, güçlü bir parlamento, güçlü bir Türkiye' diyoruz. Türkiye 15 Temmuz'dan bu yana beka sorunu yaşıyor. 15 Temmuz'da başarılı olmayınca güney sınırımızda terör devleri oluşturmak istediler, sayın Cumhurbaşkanımız bu oyunu da bozdu. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonları ile 'Şimdi Münbiç'e gireceğiz' demişti ve Amerika kararlılığımızı gördü anlaşmak zorunda kaldı. Bir ülkenin silahlı kuvvetleri, ordusu diplomaside çok önemlidir.'' diye konuştu.

Vatandaşların oy kullanırken iyi düşünmeleri gerektiğini belirten Kafaoğlu, şöyle devam etti:

''Bayrağımızın inememesi, ezanımızın dinmemesi için bu vatanın bölünmemesi parçalanmaması için kimin nerede durduğuna iyi bakması lazım. Hiçbir şey bilinmiyorsa kimin haklı kimin haksız nerede duracağını bilmek için düşmanın okları kime çevrilmiş ona bakmak lazım. Mesele Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil mesele Türkiye meselesi. NATO tatbikatında Avrupa'da bunu gördük. Hedefte kim vardı, Gazi Mustafa Kemal ve Recep Tayyip Erdoğan vardı. Balıkesir Kuvay-i Milliye şehrinde bunun için seçim sonuçlarının farklı olacağına inanıyorum.''

Konuşmanın ardından Anadolu Ajansı Balıkesir İl Sorumlusu Seyhan Kırıcı, Kafaoğlu'na Anadolu Ajansı yıllığını hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.