Balıkesir

Çiftçinin korkunç sonu! Yardıma koştular ama..

17:21 21 Temmuz 2018 2 Yorum Var
Çiftçinin korkunç sonu! Yardıma koştular ama..

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde meydana gelen kazada yem karma makinesine düşen 50 yaşındaki Ramazan Mutlu feci şekilde can verdi.

Balıkesir’in Bigadiç ilçesine bağlı İlyaslar Mahallesinde dün gece saatlerinde yaşanan kazada hayvanlarına yem hazırlarken yem karma makinesine düşen Ramazan Mutlu hayatını kaybetti.

Mutlu’nun makinenin içinde bulunan vücut parçaları Bigadiç İtfaiye Gurup Amirliğince çıkarılarak devlet hastanesi morguna gönderildi.

Evli ve iki kız çocuğu babası Ramazan Mutlu’nun cenezesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İlyaslar Mahallesi mezarlığına defnedildi. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarım aletlerinin hammadde ağzı mutlaka güvenlikli yani insanın farkında olmasa bile yada kazayla düşme anında bir insan vücudunun geçemeyeceği şekilde olmalı mesela elekli veya ızgarali olabilir
    Cevapla
  • denetim sart 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tarim aletleri ve is aletlerinde can guvenligi denetimi yapilmasi sart bir sekilde guvenlik butonu sensor kapak ya da emniyeti saglayacak baska bir bulus muhakkak eklenmeli ve kontrol icin bandrol izin vs bir sertifika verilmeli.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.