Balıkesir

PTT'nin 178. kuruluş yıl dönümü

13:36 23 Ekim 2018
PTT'nin 178. kuruluş yıl dönümü

Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan, kurum olarak politikalarının müşteri hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Gökdoğan, PTT'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, teşkilat olarak hizmet kalitesini artırarak, rekabet üstünlüğü sağlamak, marka değerini yükseltmek, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en üst seviyede cevap vererek müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterilerin hayatını kolaylaştırmanın kurumsal politikaları olduğunu belirtti.

İl genelinde birçok çalışma yürüttüklerini anlatan Gökdoğan, şöyle konuştu:

"Ülkemiz genelinde faaliyet alanlarımızı oluşturan başta posta, bankacılık, kargo ve lojistik olmak üzere çeşitli alanlarda 350 kurum ve kuruluş ile yapılan protokollerle 500 civarında işlem türünde hizmet vermekteyiz. Bu bağlamda müşterilerimizin iş yerlerimize erişimini sağlamak için Balıkesir ilimiz genelinde yeni iş yerleri ilave edilerek bugün itibariyle 84 iş yerine ulaşmış bulunmaktayız.

Ayrıca Kuvay-i Milliye şehri olan Balıkesir'imizin Kuvay-i Milliye Mahallesinde, Edremit Zeytinli Mahallesinde ve Burhaniye Cumhuriyet Mahallesinde açacağımız şubelerimizde tadilat çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Yine çeşitli lokasyonlarda kurulu bulunan 54 adet PTT matiklerimize ilaveten 10 lokasyonda da PTTmatik kurulumu için projelerimiz devam etmektedir."

Gökdoğan daha sonra Balıkesir PTT merkez şubesine gelen çocuklara oyuncak dağıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.