Balıkesir

Balıkesir'de vahşet! Genç kadın ormanda...

07:45 07 Şubat 2019 16 Yorum Var
Balıkesir'de vahşet! Genç kadın ormanda...

Balıkesir'de Meryem Baskındağlı (23), boşanmak üzere olduğu 1 yıllık eşi Cemil Baskındağlı (27) tarafından öldürüldükten sonra, cesedi ormanlık alana atıldı. Gözaltına alınan Cemil Baskındağlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Genç kadının cenazesi ise memleketi Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde dün ormanlık alanda kadın cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı araştırmada, cesedin, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşarken, 1 yıl önce Cemil Baskındağlı ile evlenerek, Balıkesir’e yerleşen Meryem Baskındağlı’ya ait olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayınca boşanmak için dava açan Meryem Baskındağlı’nın, bir süre önce Mustafakemalpaşa’daki ailesinin yanına döndüğü, Cemil Baskındağlı’nın genç kadını eve dönmeye ikna ettiği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri bu bilgiler ışığında, şüpheli olarak Cemil Baskındağlı’yı gözaltına aldı. Şüpheli eşin ifadesinde, barışmak için ikna ettiği eşini Balıkesir’e götürdüğünü, daha sonra da öldürdüğünü itiraf ettiği ifade edildi. Balıkesir Adliyesi’ne sevk edilen Cemil Baskındağlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Meryem Baskındağlı’nın cenazesi ise bugün ikindi vakti,Mustafakemalpaşa ilçesinde Orta Mahalle Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Lalaşahin Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    idam nerde idam?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    cinayetler neden bu kadar arttı çünkü eskiden din vardı iman vardı komşu hakkı vardı kul hakkı vardı.terbiye olmayan nefis canavardan beterdir.Allah korkusu olmayan insan canavardan tehlikelidir.önceden10 yılda bir kişi bıçaklanırdı 10 yıl o konuşulurdu.20 yılda bir kişi öldürülürdü 20 yıl onu konuşurduk şimdi hergün binlerce kişi bıçaklanıp binlerce kişi vuruluyor.insanlık-kalmadı manevi hücreler öldü böyle olunca hayvanları geçtik olay bu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • uzunoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    boşanma olayları neden bu kadar arttı asıl sorun bu batılılarda gayet normal olan boşanma olayı bizde sanırım kültür örf ve adetlerimizden dolayı erkekler tarafından kabullenilemiyen bir mefhum aile yapısının kutsallığını bitiren nedir boşanma neden bu kadar basitleşti neredeyse her kadın cinayetinde sebep kadının boşanmak istemesi meselenin temeline inmek boşanma sebeplerini ortadan kaldıracak önlemler üzerine insanlarımızın kafa yormasını sağlamak zorundayız yoksa bu gibi olayların sonu gelmeyecek.
    Cevapla
  • ali yeşil 5 yıl önce Şikayet Et
    idam ,kesinlikle idam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah tutuklanmıştır gerçi 3-5 seneye çıkar diyenler olsa da artık ona da razı olacak hale geldi millet mi acaba diyenler de yok değil hani
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.