Balıkesir

Annesine küfretti diye öldürdü!

08:07 10 Ekim 2019 18 Yorum Var
Annesine küfretti diye öldürdü!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Hakkı Aydın (42), geçen yıl evlendiği Işıl Aydın'ı (40) bıçaklayarak öldürdü. Kendisi de bıçakla yaralanan Hakkı Aydın, eşini, annesine küfrettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Olay, saat 16.00 sıralarında Edremit ilçesi Gaziilyas Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen Hakkı Aydın ile geçen yıl mayıs ayında evlendiği, Edremit Belediyesi'nin şirketi olan ED-BEL'de çalışan Işıl Aydın arasında evde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hakkı Aydın, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını alarak Işıl Aydın'ı bıçakladı. Olay sırasında Hakkı Aydın da bıçakla yaralandı.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Işıl Aydın'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aydın'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 
Hastanede tedaviye alınan Hakkı Aydın'ın ilk ifadesinde, annesine küfrettiği için eşini öldürdüğünü ileri sürdüğü bildirildi.
 
GEÇEN AY BARIŞINCA EVE DÖNMÜŞ
 

Işıl Aydın'ın geçen aylarda eşiyle tartışınca evi terk edip Akçay ilçesine taşındığı ve Hakkı Aydın için mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Aydın'ın geçen ay eşiyle barışınca kararı kaldırtıp, yeniden evine döndüğü bildirildi. 

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • yeap 4 yıl önce Şikayet Et
    simdiye kadar evden uzaklaştırılan erkeklerin eşleri ya bicaklandi ya dövüldü yada öldürüldü, uzaklaştırmak erkeği pskopat yapıyor kendi kendini doldurup kadina saldırıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Prenses 4 yıl önce Şikayet Et
    Annen sana niye küfür eti
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Herif 4 yıl önce Şikayet Et
    Er ekmegi, meydan ekmegi; Bu sözü ancak ve ancak akilli ve ileri görüslü kadin düsünür ve anlayabilir. Her sey erkekde biter arkadas. Kirarsin ipini gönderirsin sevgili babasinin evine, burnu sürtene kadar orda kalsin ve bu belayla babasi ugrassin, nereye kadar onu bilemem.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir acı kahven de mi yoktu! oturup konuşup anlaşamıyorsanız ayrılırdınız. Evlilik öncesi çiftler ciddi psikolojik konsültasyondan geçmeli konsültasyon sonucu çiftlere söylenmeli ve son karar onlara bırakılmalı böylece kişinin göremediği bir sıkıntıyı uzman gözüyle gözlemleyip farkındalık amaçlanabilir.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    önce iman sonra kocaya itaat olsa hiç huzursuzluk çıkmaz kadına dersin açık giyinme giyinir çalışma çalışır erkeğe kafa tutarsa bir evde tek erkek olur yoksa olay çıkar.
    Cevapla
  • Sde 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
  • fatihmehmet42 4 yıl önce Şikayet Et
    adam devirmiş yatıyor evde karısını çalıştıyor, bir de kadını öldürüyor... sen şimdi gerçekten bu bakışla mı bakıyorsun. git kendini tedavi ettir... Allah sizin gibileri de ıslah etsin.
  • fatihmehmet42 4 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi kafayı yaşıyorsun acaba!
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.