Balıkesir

Öksüz kalan kuzu ‘Anne, anne’ diye meliyor

07:01 03 Aralık 2019 1 Yorum Var
Öksüz kalan kuzu ‘Anne, anne’ diye meliyor

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde hayvancılık yapan İsmail Can'a ait koyun ikiz yavruladıktan sonra öldü. Öksüz kalan ikiz kuzulardan biri 'Anne, anne' diye meliyor.

Işıklar köyünde hayvancılık yapan İsmail Can'a ait koyunlardan biri ikiz kuzu doğurduktan sonra öldü. Öksüz kalan ikiz kuzulardan biri melerken 'Anne Anne' diye meliyor. Kuzuların sahibi İsmail Can duygularını İhlas Haber Ajansı (İHA)' ya anlattı.

Can, "Koyunculukla uğraşıyorum. Bu kuzuların annesi 1 haftadır sürüye gidemiyordu. Bugün sabah yerinden kalkmadı. Bu kuzuları doğurduktan sonra öldü. Başımıza ilk defa böyle bir hadise geldi. Bu kuzular öksüz kaldı. Bu kuzu anne, anne diye melemeye başladı. Bu hayvan annesiz kaldığını hissediyor ki anne, anne diye meliyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahin Taktiri Koyunlar Melek olarak geciyor yani Insanlarin gecimi yasamini sagliyor biz insanlarda evlatlarimiza bosuna kuzum yavrum demiyoruz bu kuzum kavrami bir yerlerden bize miras kalmis bosuna cocuklarimiza kuzum demiyoruz dolayisiyla bir kuzuda anne anne diye seslenmesi bence cok duygusal ve anlamli ne Kadar modern bir dönemde yasasakta bagzi gercekler var
    Cevapla
  • Tanoy Başko 4 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetçi kardeş kuzuların melek olduğu nerede geçiyor. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.