Balıkesir

Hülya Avşar'ı soyan hırsıza rekor ceza!

08:19 02 Aralık 2019 12 Yorum Var
Hülya Avşar'ı soyan hırsıza rekor ceza!

Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlığına girip para ve ziynet eşyalarını çalan hırsızla ilgili soruşturma tamamlandı. Avşar’ın yüreğini ağzına getiren hırsızın 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Ayvalık’ta bulunan yazlığında tatil yaptığı sırada evlerine hırsız girmiş, evde bulunan nakit para ile ziynet eşyaları çalınmıştı. Sabaha karşı hırsız Zelkif B. ile göz göze gelen sanatçı, onu yakalamaya çalışsa da hırsız balkondan atlayarak kayıplara karışmıştı. Yaşanan hırsızlık olayı sonrası emniyet güçleri, güvenlik kameralarından tespit ettiği hırsızı yakalayarak cezaevine göndermişti. Olayla ilgili soruşturma tamamlandı. Hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

GÖZ GÖZE GELDİK

15 bin liralık zararı olduğunu belirten Avşar, ifadesinde olayı şöyle anlatmıştı: “Sabah 06.30’da odamda uyurken bir erkekle göz göze geldim. Koşarak kaçmaya çalıştı. Nakit para, çanta, dua kağıtları, ziynet eşyaları ve kızımın fotoğraflarını çalıp balkondan atladı.” Ünlü sanatçı, yaşanan hırsızlık sonucunda bin 500 lira nakit parasıyla birlikte, kendisine ait pasaport, iki çanta, kızına ait fotoğraflar, içinde dua yazılı kâğıtlar ve ziynet eşyalarının çalındığını, toplamda 15 bin liralık zararı olduğunu ifade etti.

HIRSIZA 10 YIL HAPİS

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı, yakalanarak cezaevine gönderilen hırsız Zelkif B. hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma sonunda Zelkif B. için ‘Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçlamasıyla iddianame düzenlendi. 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, ilerleyen günlerde Ayvalık Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    ya diğer soyulan vatandaşların durumu neolacak tabi bu ünlü,
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    avukatı iyi ve ünlü olmazsa delil yetersizliğinden serbest kalıyor yada piskoljik veya sosyolojik bozukluk raporu olduğundan en fazla 24 saat sonra çıkıyorlar daha neleri var anlatsam roman olur son 10 yıldır mağdur daha mağdur zalim hep kazanan olmaya başladı AB uyum yasalarıymış böyle yargı kime ne fayda sağlar evet bazı konularda ilerleme var ama suçlu hep özgür kalırsa sitem
    Cevapla
  • Ensar 4 yıl önce Şikayet Et
    Evime iki kere hırsız girdi. İkincisinde eve giren hırsızı takip edip, arabasının plaka numarasını dahi aldık. Takip esnasında da polisi aradık. Hırsız bir şekilde izini kaybettirdi takipte. Ama elimizde o kadar çok veri vardı ki, hırsızın eşgalinden tutun, araba modeline, rengine, plakasına varana kadar... Yıllar geçti hiçbir ses yok. Adalet herkese lazım. Adaletle muamele edilmek için ünlü olmak mı gerekiyor bunu anlayamıyorum.
    Cevapla
  • kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    ölümden döndüm de polisin umurunda olmadı bile.. şöhret olmasa denetimli serbestlikle çoktan çıkmıştı..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    İçinde dua yazılı kağıtlar muska mı :)))
    Cevapla
  • hahahah 4 yıl önce Şikayet Et
    GTA şifreleridir
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.