Butüç: Erdoğan'ın zaferi bizim zaferimizdir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2014 yerel seçimlerinde elde ettiği başarı Kosova'daki Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Mamuşa'da da coşkuyla karşılandı.

Butüç: Erdoğan'ın zaferi bizim zaferimizdir
Butüç: Erdoğan'ın zaferi bizim zaferimizdir
GİRİŞ 01.04.2014 15:27 GÜNCELLEME 01.04.2014 15:27

Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan ve partisinin yerel seçimlerde elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan tarafından daha önce açılan Anadolu İlköğretim Okulu bahçesinde, AK Parti'nin elde ettiği başarı dolayısıyla coşkulu bir kutlama programı düzenlediklerini ifade eden Bütüç, kutlama sırasında da Erdoğan'ın telefonla arayarak, sevincini paylaşan Mamuşalılar'a teşekkür ettiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın, konuşmasında ayrıca Kosova ve Mamuşa'ya olan sevgisini dile getirdiğini anlatan Bütüç, "Biz de Sayın Başbakan Erdoğan'ı bir Kosovalı, Mamuşalı olarak görüyoruz. Bu nedenle, onun ve AK Parti'nin yerel seçimlerde elde ettiği zaferi coşkuyla kutladık, sevincini paylaştık. Onunla gurur duyuyoruz" dedi.

Bütüç, Başbakan Erdoğan'ın, Balkanlar'da yaşayan Türkler'e her zaman sahip çıktığını vurgulayarak, "güçlü Türkiye'nin, güçlü Balkanlar" anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Türkiye'deki yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin çok sayıda belediye başkanlığını kazanması, Bosna Hersek, Karadağ ve Sırbistan'da yaşayan Boşnaklar'ın yanı sıra Makedonya ve Kosova'daki Türkler tarafından da sevinçle karşılanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!