Kosova beyaz örtü altında bir başka güzel

Kosova genelinde dün gece yarısı itibariyle yağmaya başlayan kar yarım metreye ulaştı.

GİRİŞ 28.12.2014 17:50 GÜNCELLEME 28.12.2014 17:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kosova'nın Prizren şehrine bu yılın ilk karı dün gece yarısından itibaren düşmeye başladı. Aralıksız yağan karın 1 hafta sürmesi bekleniyor. Gündüz sıfırın altında 8 derece seyreden hava gece eksin 20 dereceye düşüyor. Prizren'deki merkezi caddelerde meydana gelen buzlanma dolayısıyla trafikte bulunan araçların ilerleme sıkıntısı yaşıyor.

Pazar günü olması dolayısıyla Prizren Belediyesi afet ekibi halen kar temizleme çalışmalarına başlamış durumda değil. Pazar günü evlerinde oturan Prizrenliler ise kar yağışı fırsat bularak aileleriyle karın tadını çıkarma fırsatı buldular.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Taner 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insanlar ve soydaşlarımız bunlarda düzelir hele bayram namazları sonrası hafif davul sesiyle cami avlusunda ki cemaat bayramlaşmaları ve yine İpek'te böyle karlı bir havada bizleri Türk Bayraklı üniformalı görev başında gördüğünde siyah paltolu gözleri yaş dolu ihtiyar amca sessizce etrafımızda dolaşıp derin ve manalı bakışlar sonrası yine bizlere sevgi dolu baka baka uzaklaşıp gitmişti gönlümüz ve dualarımız sizlerle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti