Bartın

30 Ağustos Zafer Bayramı’na doğru

15:11 29 Ağustos 2015
30 Ağustos Zafer Bayramı’na doğru

Bartın Valisi Azizoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Azizoğlu, mesajında, tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletin yeniden doğuşunu müjdeleyen, Cumhuriyete hayat veren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kahraman Türk milletinin işgal kuvvetlerine karşı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir onur mücadelesiyle gerçekleştirdiği bir kahramanlık destanı olduğunu vurgulayan Azizoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında 26 Ağustos 1922’de Afyon Kocatepe’den başlayan dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat kat sayı ve silah üstünlüğü olan bir ordu karşısında vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle kanının son damlasına kadar vatanını savunan ordumuz, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebeleri sonucunda eşsiz bir zafere imza atmıştır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen bu zor ve kutlu mücadelenin kazanıldığı anlamlı zaferin 93. yıl dönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu duygularla, aziz milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.