Bartın

Bartın'da "Kuzeyin İncileri" Projesi

15:23 30 Kasım 2015
Bartın'da "Kuzeyin İncileri" Projesi

Bartın'da, "Kuzeyin İncileri" Projesi kapsamında 96 öğrencinin katılımıyla Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenlendiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında Bartın’da uygulanan projenin devam ettiği belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen projeyle, kentte bir dizi etkinlik düzenlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu etkinlikler kapsamında farklı okullardan öğrencilerimiz sinemaya götürülmüş, satranç kursu ve turnuvası düzenlenmiştir. Son olarak öğretmen, sağlık görevlisi, psikolog, emniyet görevlisi nezaretinde, 96 öğrencinin katılımıyla Çanakkale ve İstanbul gezisi yapılmış, tarihi ve turistik yerler gezilmiştir. Gezi esnasında alınan hediyeler de dahil, konaklama, yemek ve içecek giderlerinin projeden karşılandığı gezi, öğrencilerin mutluluğu ile sona ermiştir. Önümüzdeki süreçte de devam edecek bu tür kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle polis ve gençlerin buluşması sağlanmaktadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.