Bartın

Hakkari'deki terör saldırısı

01:41 03 Mayıs 2016
Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Er Ayhan Erdoğan’ın (25) Kozcağız beldesinde ikamet eden babası Recep Erdoğan, "Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na seslenmek istiyorum; bu, Meclis'teki teröristleri cezaevine tıksınlar, milletvekillerini." dedi.

Şehidin Eyüpoğlu köyünde ikamet eden babası Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluyla en son dün telefonla görüştüklerini söyledi.

Oğlunun vatani görevi boyunca izin kullanmadığını ve bu nedenle erken terhis olacağını ifade eden baba Erdoğan, "Dün akşam annesiyle telefonla konuşurken 'Şehit olabilirim' demiş. Annesi de öyle söyleme oğlum' diye cevap vermiş." diye konuştu.

Gazetecilerin, "Terör örgütüne yönelik neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusu üzerine baba Erdoğan, "Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na seslenmek istiyorum; bu, Meclis'teki teröristleri cezaevine tıksınlar, milletvekillerini. Tıkarlarsa hakkımı helal ederim, yapmazlarsa helal etmem. Bütün şehit babaları adına konuşuyorum. Ben oğlumu vatan görevi için askere gönderdim, onlar Türkiye'yi bölmeye çalıştılar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.