Bartın

Bartın'da "Kariyer Sohbetleri" etkinliği

22:06 10 Mart 2017
Bartın'da "Kariyer Sohbetleri" etkinliği

Bartın'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bartın İl Müdürlüğü, "Zoru Başaranlar ve Kariyer Spor Sohbetleri" konulu bir etkinlik düzenledi.

Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Üniversitesi konferans salonundaki programda yaptığı konuşmada, insanların bazı şeyleri yaşayarak öğrendiğini söyledi.

Sınırlı olan hayat süresince topluma, insanlara faydalı olabilmenin temel faktörünün eğitim olduğunu belirten Vali Dirim şöyle konuştu:

"Hayatta topluma faydalı bireyler olabilmek için bir alt yapıya ihtiyaç var. Bu donanımı da insan en güzel bir şekilde okulda kazanıyor. Okulda öğrendiklerimiz ileride yapacağımız mesleklerimizin becerisini kazandırıyor. Fakat sadece okulda öğrendiklerimiz yetmiyor. Okulda sadece teoriyi öğretiyorlar. Hayatı ayrıca öğrenmemiz gerekiyor. Bazen hayatın öğrettikleri kitap da yazanlardan çok daha farklı olabiliyor."

Programa Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bartın İl Müdürü Zafer Çakan ile öğrenciler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.